Запрошення на Зїзд УАДО

Шановні  учасники УАДО,
Запрошуємо Вас 03 липня 2020 року (п’ятниця), взяти участь у З’їзді членів УАДО, який проходитиме у конференц-залі виставкового центру «Південний ЕКСПО», що на вул. Щирецькій, 36, у м. Львові (приміщення, де минулого року відбувалася виставка «Деревообробка 2019» та проходив З’їзд УАДО).

Реєстрація для участі в роботі З’їзду відбуватиметься з 11:30 до 12:00.

Час роботи з’їзду з 12:00 до 17:00 (з перервою на обід з 14:00 до 15:00)

Буде забезпечена можливість усім бажаючим членам УАДО, які беруть участь у З’їзді через довірених осіб, слідкувати за перебігом З’їзду та здійснювати вказівки своїм представникам через конференц-сервіс Zoom.

З’їзду пропонується наступний проект порядку денного:
1) Звіт Правління та Директора про здійснену роботу за період з 1 жовтня 2019 року до 30 червня 2020.

2) Звіт ревізійної комісії УАДО за період 2018-2019 роки.

3) Про перебування в членах УАДО компаній, які не відповідають вимогам членства згідно зі статтею 5.6 Статуту УАДО, зокрема систематична (більше 6-х місяців) несплата членських внесків членом Асоціації.

4) Вибори членів ревізійної комісії.

5) Перегляд програми діяльності УАДО.

6) Ініціатива залучення усіх членів УАДО до роботи в комітетах (комісіях). Створення комітетів.

7) Зміни Статуту УАДО.

8) Розгляд розміру членських внесків для дійсних та асоційованих членів у випадку прийняття змін до Статуту УАДО.

9) Різне.

Запрошую Вас також долучитися до відкритого засідання Правління УАДО з допомогою конференц-сервісу Zoom, що планується 30 червня з 15:00 до 17:00. Посилання на це засідання надішлю Вам 30 червня зранку. В рамках цього засідання ми зможемо обговорити проекти змін та доповнень до Статуту УАДО та до Програми діяльності УАДО.

З’їзд УАДО відбуватиметься з дотриманням карантинних обмежень визначених постановою Кабінету міністрів України № 500 від 17 червня 2020 року. Зокрема учасники З’їзду повинні:

мати при собі документи, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус
бути вдягнуті у засоби індивідуального захисту, зокрема респіратори або захисні маски, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.
дотримуватися фізичної дистанції між учасниками З’їзду не менше ніж 1,5 метра, так як площа орендованого для З’їзду приміщення дозволяє виконати норму про перебування не більше однієї особи на 5 кв. метрів площі будівлі, де проводиться захід.
За дорученням Правління,

Олексій Пристая,